Ejmi Šumer završila u bolnici: Propustila sam i premijeru svog filma zbog lečenja

Ejmi Šumer završila u bolnici: Propustila sam i premijeru svog filma zbog lečenja

Autor: | 29/04/2018

0

Glumica i komičarka Ejmi Šumer morala je da odustane od putovanja u London na premijeru svog filma 'I Feel Pretty' jer je završila u bolnici s teškom upalom bubrega, a lekari su joj zabranili bilo kakvo putovanje.

Glumica je o svom problemu javnost obavestila putem Instagrama na svoj specifičan način uz par fotografija iz bolnice.

- Evo šta sam radila ove nedelje. Bila sam u bolnici pet dana sa užanom upalom bubrega. Želim da se zahvalim doktorima, sestrama, kao i svom suprugu, beše se zove Kris? Kao i svojoj sestri Kimbi i Mol koje su bile kraj mene svo vreme. Morala sam da podelim sa vama ove đavolski sekesepilne fotografije, koje su takve uglavnom zbog toga jer sam nameravala da odem do Londona na premijeru svog filma "I feel pretty", ali doktori su rekli - nema mrdanja! Baš sam se razočarala što sam propustila odlazak tamo, jer zaista volim London i Evropu generalno, kao i sve divne ljude (i hranu) tamo. Ali, zdravlje je bilo preče. Zahvalna sam na velikoj podršci koju je film dobio. Nadam se da će ga ljudi pogledati, kako u Engleskoj, tako i širom sveta. Sladak je i zabavan i posle projekcije ćete izaći nasmejani i osećaćete se bolje. A ja se nadam da će i sa mnom biti tako uskoro! - poručila je Ejmi iz bolnice.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 27. Апр 2018. у 8:39 PDT

A pošto joj je već malo bolje, iako je još pod terapijom, Ejmi je morala i da se našali, jer kako izgleda "bolestan muškarac" nego ovako?

#oldheadshotday #kidney #balmain

@ amyschumer је поделио/ла објаву дана 27. Апр 2018. у 8:51 PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: ejmi šumer