Statistika i kladionice nam ne idu na ruku: Za "Balkaniku" minimalne šanse za finale Evrosonga

Statistika i kladionice nam ne idu na ruku: Za "Balkaniku" minimalne šanse za finale Evrosonga

Autor: | 28/04/2018

0

Minimalne su šanse da Sanja Ilić i Balkanika prođu u finale Evrovizije, koja će biti održana 10. maja u Portugalu, barem prema statistikama i procenama brojnih eminentnih kladionica.

Još kada je Srbija na takmičenju Beovizija odabrala svog predstavnika na prestižnom muzičkom festivalu, krenule su priče i prognoze koje nisu baš bile povoljne za pesmu "Naša deca".

 

Kako vreme prolazi i približava se datum održavanje Evrovizije, sve manje imamo izgleda za pobedu. I ne samo to. Balkanika u kladionicama ima kvotu 21 za prolazak u finale, što znači da ćemo, prema njihovom predviđanju, u polufinalnoj večeri zauzeti neko od poslednjih mesta.

Naš predstavnik Sanja Ilić, i pored loših predviđanja, ipak veruje da će sa svojim timom napraviti odličan posao.


-Nadamo se dobrom plasmanu. Što se tiče odgovornosti, mi smo sve uradili, zajedno sa RTS, što je bilo u našoj moći. Biće dobar kostim i dobar nastup, rekao je frontmen Balkanike.

Osim Bosne i Hercegovine, koja se ove godine ne takmiči na Evroviziji, niko od zemalja iz regiona takođe nema šanse za ulazak u top deset. Kladionice su Crnoj Gori dale kvotu 40, Sloveniji 41, Hrvatskoj 32, Makedoniji 29. Još početkom februara objavljeni su favoriti za pobedu i tada, a slično je i danas, najviše šanse imaju Švedska s kvotom od 2,5, zatim Bugarska sa 7 i Francuska i Češka sa 1.

Hellomagazine.rs RTS/Promo

Pročitajte još