Melanija Tramp briljirala u uređenju Bele kuće (video)

Melanija Tramp briljirala u uređenju Bele kuće (video)

Autor: | 26/04/2018

0

Osim što je svojim glamuroznim izdanjem u predivnoj srebrnoj haljini s potpisom kultnog Šanela na državničkoj večeri u čast francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit, ostavila sve bez daha, Melanija Tramp je pokazala i smisao za uređenje enterijera uredivši salon u kojem se održala svečana večera.

Prva dama SAD-a prihvatila se zadatka uređenja tzv. Novoj sobi u Beloj kući gde je upriličena svečana večera za ugledne goste iz Francuske, bračni par Makron.

 

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s belo-zelenim cvetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen grančicama s cvetovima trešanja ubranim iz vrta Bele kuće i postavljenim u efektne crne vaze.

Osim što se pobrinula za dekoracije na stolu i cvetne aranžmane koji su dali posebnu notu prostoru, Melanija je lično osmislila jelovnik.

Svetski mediji pišu kako je ovom raskošnom večerom, američki predsednik Donald Tramp želeo da poboljša odnose s Evropom, posebno s Francuskom pa su prigodno poslužena jela koja na neki način simbolizuju povezanost dvaju zemalja.

 

Ugledni gosti, njih oko 150, među kojima nije bilo ni novinara ni kongresmena iz Demokratske stranke, uživali su u biranim delicijama poput marmelade od paradajza, kozjeg sira, jagnjećeg pečenja ili tradicionalne džambolaje, jela koje potiče s američkog Juga, tačnije Luizijane..

Zanimljivo je kako je večera servirana u posuđu koje je koristila bivša prva dama Hilari Klinton, a Melaniju je za odlično obavljen posao oko organizacije pohvalio i Donald.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još