Sajmon Kauel ostao u šoku: Očekivao sam neku poeziju, a ti si prava tigrica zar ne? (video)

Sajmon Kauel ostao u šoku: Očekivao sam neku poeziju, a ti si prava tigrica zar ne? (video)

Autor: | 24/04/2018

0

Pošto je iluzionista Mark Spelman u prvoj epizodi ovogodišnje sezone šoua Britain's Got Talent oduševio gledaoce i žiri, slično se dogodilo i u drugoj epizodi, zahvaljujući nastupu pevačice Dženi Daren (68).

Gospođa je pomalo stidljivo došla na scenu i rekla kako bi želela da pobedi, ali onda je krenuo pravi šou. Skinula je sa sebe haljinu i majicu i ostala u kožnoj rokerskoj suknji i topu.

Usledili su prvi taktovi bezvremenskog klasika "Highway To Hell" grupe AC/DC, a Dženi je izvođenjem sve digla na noge.

Članovi žirija predvođeni Sajmonom Kauelom ostali su u šoku, ali vrlo brzo su skočili na noge, baš kao i publika.

- Ti si prava tigrica, zar ne - rekao je oduševljeni Sajmon i dodao kako je od nje očekivao nekakvu poeziju i nije se nadao da će dobiti punokrvni rok.

 

Gospođa iz Birmingema možda je iznenadila žiri, ali nije slučajno tako dobro pevala. Dženi se muzikom bavi punih 55 godina, budući da je počela kad joj je bilo samo 12 godina. Uz legendarne australijske rokere AC/DC nastupala je na jednoj turneji kao vokal, a izdala je i više albuma.

 

Zanimljivo je da je na jednom albumu pevala i pesmu "Heartbreaker", koju je kasnije snimila i američka pevačica Pat Benatar. Dobro poznata pesma bila je broj 1 hit u mnogim zemljama. Dženi je poslednjih godina sa svojim bendom Ladykillers pevala nešto blaži repretoar, ali se pre dve godine vratila roku, a ove godine namerava da izda novi album, na kojem će ponovo pevati i "Heartbreaker".

 

Možda joj nastup u šouu Britain's Got Talent donese još uspešniju karijeru na pragu osme decenije života.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti