Mr Smile – sinonim za osmeh od milion dolara

Mr Smile – sinonim za osmeh od milion dolara

Autor: | 24/04/2018

0
Samo jedan klik na OVAJ LINK vas deli od početka ostvarenja snova

Ako je lepota moć, onda je osmeh njeno najjače oružje, jer ništa vašu pojavu ne može učiniti toliko upečatljivom kao raskošni, blistav osmeh!

Ovo posebno dobro znaju poznate ličnosti, čiji su poslovi usko vezani za lični izgled i zato je za mnoge od njih Mr Smile upravo adresa na koju se obraćaju za instant glam-up svog osmeha.

Jedna je Brena! #mrsmiledental #jednajebrena #osmehodmiliondolara @lepabrenaa

Објава коју дели Mr Smile Nemanja Mihaljčić (@mrsmiledental) дана 26. Нов 2017. у 10:23 PST

Mr Smile je odgovoran za savršene biserne osmehe Nede Ukraden, Milana Stankovića, Katarine Grujić, Romane Panić i mnogih drugih. Sve njih je Mr Smile ostavio bez reči, dovoljno je samo da se nasmeju i izuzetni rezultati su vidljivi odmah. Da savršeni osmeh nije rezervisan samo za poznate, govori i činjenica da preko 125.000 ljudi prati Mr Smile na Instagramu.

Među njima su mnogi prezadovoljni klijenti svih godina i profesija a ono što im je svima zajedničko jeste želja da postanu najbolja verzija sebe.

Ključ Mr Smile uspeha je u mikronski tankim keramičkim zubnim navlakama koje se postavljaju brzo, lako i bez bola, tako da svako u najkraćem roku može da dobije osmeh od milion dolara!

Utisak pre i posle je neuporediv, što se odlično vidi na fotografijama na Instagramu.

 

Lepi, beli, simetrični zubi više nisu samo san – Mr Smile ih pretvara u stvarnost.

Zato, svi koji žele da žive život punim plućima, da više nikada ne kriju osmeh na fotografijama, da osvajaju srca i da budu uspešniji u poslu kojim se bave, treba da znaju da ih samo jedan osmeh deli od uspeha a taj osmeh će dizajnirati jedinstveni Mr Smile, samo za vas!

hellomagazin.rs Instagram/mrsmiledental
Tagovi: Mr Smile

Najnovije vesti