Emina Jahović: Nije se porodica srušila iako nismo više zajedno

Emina Jahović: Nije se porodica srušila iako nismo više zajedno

Autor: | 24/04/2018

0

Pevačica Emina Jahović u februaru je saopštila da se razvodi od Mustafe Sandala, nakon čega je izbegavala da javno govori o privatnom životu.

Emina je odlučila da je sada vreme da ipak otvori dušu za javnost, te je otkrila da je sa Mustafom ostala u prijateljskim odnosima.

- Nije se porodica srušila, iako nismo više zajedno. Bićemo dobri prijatelji, jer on je, pre svega, dobar čovek. Jedna drugarica mi je rekla: "Biraj čoveka ne za koga ćeš se udati, nego onog od koga ćeš se razvesti" - rekla je Emina u emisiji "Ekskluzivno", aludirajući na to da je odabrala čoveka sa kojim posle razvoda može da ostane u dobrim odnosima.

Pevačica je prokomentarisala i navode da je imala aferu sa Markom Miškovićem, sa kojim je, kako se pisalo, obnovila kontakt nakon razvoda od Mustafe.

- Nebuloza i glupost za čoveka kojeg nisam videla deset godina. Bila sam jako uznemirena zbog te priče. Nemam ništa da kažem na tu temu. Iznerviralo me je to. Nije lepo ni njemu ni meni da se takav imidž pravi, pogotovo njemu jer ima svoj brak - rekla je ona.

hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: emina jahović