Antonio Banderas: Voleću Melani do kraja života

Antonio Banderas: Voleću Melani do kraja života

Autor: | 24/04/2018

0

Kada su Melani Grifit i Antonio Banderas objavili da se  razvode nakon 18 godina braka, svi su bili iznenađeni, jer su delovali kao sladan par čiju ljubav nije lako uzdrmati. Glumica nije skrivala koliko pati zbog razvoda, te je često navodila da je upravo ona krivac što je do njega i došlo.

-Jedini krivac sam ja jer sam tad ’zaglavila’ u životu, rekla je jednom prilikom i naglasila da razvodu nije kumovala treća osoba. Od tada nijednog muškarca nije predstavila kao zvaničnog partnera dok je zvezda filmova  "Desperado"  već četiri godine u skladnoj vezi sa 37-godišnjom Nikol Kimpel. Da nova veza nije izbrisala ljubav prema bivšoj supruzi Antonio je otkroi u intervjuu za magazin People.

Već četiri godine Antionio je u vezi sa Holanđankom Nikol Kimpel

 

- Ona je moja porodica i voleću je dok ne umrem. Bili smo brižni partneri jedno prema drugome u braku, voleli smo se dok smo bili u vezi, zato smo i uspeli iz braka da izađemo kao pobjednici i sve smo rešili vrlo elegantno. Naša ćerka Stela uživa u tome što nam je prioritet - bio je iskren 57-godišnji glumac.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty