Tinejdžerka pozvala Dvejna Džonsona na matursko, nije ni slutila da će dobiti brzi odgovor (video)

Tinejdžerka pozvala Dvejna Džonsona na matursko, nije ni slutila da će dobiti brzi odgovor (video)

Autor: | 23/04/2018

0

Dvejn "The Rock" Džonson, jeste filmska zvezda, ali izuzetnu pažnju poklanja društvenim mrežama i komunikaciji sa svojim fanovima.

Ovoga puta dobio je simpatičan poziv na matursku zabavu jedne tinejdžerke, koja nije ni slutila da će Dvej uošte videti njen post, a još manje da će joj u najkraćem mogućem roku odgovoriti i to na specijalan način.

Kejti Kelzenberg iz Minesote pitala je The Rocka preko Tvitera hoće li s njom na matursko, a nekoliko dana kasnije dobila je i odgovor i to dok je bila na nastavi, preko razglasa.

- Sigurno se pitate šta The Rock radi na razglasu? Pa, šaljem poruku vrlo posebnoj mladoj dami, a njeno ime je gospođica Kejti Kelzenberg - začulo se, a tinejdžerka nije mogla da veruje da je njena poruka stigla do filmske zvezde.

Објава коју дели therock (@therock) дана 20. Апр 2018. у 8:34 PDT

Dvejn je devojci objasnio kako ne može da dođe na matursku zabavu jer će tada biti na Havajima, gde snima svoj novi film  Jungle Cruise. Ipak, pošto je želeo da se "iskupi" za svoj izostanak sa njene najvažnije večeri, Džonson je imao iznenađenje za Keti. Glumac je iznajmio lokalni bioskop "Da Keti i njena najbliža 232 prijatelja i porodica mogu da uživaju u posebnoj projekciji filma Rampage. Za sve su spremne kokice, slatkiši i sokovi, ja častim Keti, sve je na račun ujka Dvejna Jer, zbog fanova kao što si ti, koji su iskreni i ne strahuju da mi postave pitanje i čak pozovu na matursko, volim posao kojim se bavim. Hvala ti Kejti! - poručio je na Instagramu, a mnogi su ga prozvali legendom.

Објава коју дели therock (@therock) дана 20. Апр 2018. у 6:39 PDT

- Nisam mogla da verujem. Toliko sam bila uzbuđena - rekla je tinejdžerka za Pioneer Press.

- Samo razmišljam o tome kako me je video i kako zna ko sam. Sviđa mi se to što komunicira s fanovima na tako dobar način. Nije mu teško da odvoji vreme i da se poveže s njima - dodala je.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty