Jelisaveta Karađorđević može da odahne: Unuka Indija je u Njujorku, dobro je, nije nestala

Jelisaveta Karađorđević može da odahne: Unuka Indija je u Njujorku, dobro je, nije nestala

Autor: | 23/04/2018

0

Dragan Babić, partner Jelisavete Karađorđević, tvrdi da je unuka princeze dobro.

- Indija radi u jednom restoranu u Njujorku, nije nestala i dobro je! - Ovo je za "Novosti" rekao Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Jelisavete Karađorđević čija je unuka Indija Oksenberg Karađorđević (26) članica ozloglašene sekte NXIVM.

Povodom informacije da se ćerka princeze i glumice Katarine Oksenberg nalazi među odbeglim članovima ove organizacije za kojima policija traga, naš sagovornik tvrdi da je ona na slobodi.

- Indija nije nigde zatvorena, Jelisaveta je pre desetak dana otišla u Njujork i videla se sa njom nekoliko puta - kaže za naš list Dragan Babić. - Ona je u kontaktu sa bakom, ali ne želi da komunicira sa majkom Katarinom. Ljuta je na nju, jer je ona raskrinkala čitavu stvar i to iznela u javnost. Pre godinu dana Katarina je saznala da je situacija ozbiljna. Indija mora da se otrgne od svega. Veruje u tu sektu i brani njene pripadnike.

Na pitanje u kakvom je psihičkom stanju ćerka princeze Katarine Karađorđević, Babić kaže:

- To ne znam, ali sigurno joj predstoje razgovari sa psihoterapeutima, stručnjacima za takve stvari. Treba da se vrati na pravi put. Indija je u sekti od 2011. Kao što i ovde postoje razne organizacije i predavanja koji, navodno, "pomažu" ljudima da uspeju i životu, tako je i tamo. Jelisaveta je zbog toga otišla u Njujork, želi da pomogne i ćerki i unuci.

 

hellomagazin.rs hello/arhiva