Saša Lošić: Dino Dvornik mi je jednom spasao život, nedostaje mi njegova energija

Saša Lošić: Dino Dvornik mi je jednom spasao život, nedostaje mi njegova energija

Autor: | 22/04/2018

0
Foto: Nenad Milošević

Frontmen grupe "Plavi orkestar", Saša Lošić Loša (53) se prisetio svog kolege Dina Dvornika, požalivši se kako mu nedostaje Dino i njegova 'zarazna' energija. 

- Jednostavno se oseti ogromna praznina. On je demistifikovao svet i napravio da ova regija živi u dobroj energiji. Gurao je napred - rekao je Loša za portal filter.hr. Dodao je kako je slušajući mnoge izjave Dvornika zaključio kako su one bezvremenske.

 

- Uvek je hteo da kaže istinu, bez obzira koliko ga to koštalo - rekao je muzičar. Zatim se setio kako mu je 'kralj fanka' jednom spasao život u Novom Sadu.

- Bili smo zajedno u autu kad je naš vozač hteo da se pohvali sa svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, vozio valjda oko 150, prošao kroz crveno, a zatim smo udarili u rasvetni stub. Ja sam sedeo između vozača i Dina koji je bio na suvozačevom mestu. Iako čovek ima instinkt da prvo zaštiti sebe, Dvornik je prvo mene držao rukom i to sve dok se nismo zaustavili - ispričao je Lošić. Dodao je kako je auto posle udarca bio rascepan kao konzerva.

Dino je 2008. preminuo u snu u svom stanu u Zagrebu. Umro je od mešavine tableta koje je uzimao, rekla je njegova supruga Danijela, koja je dobila na uvid obdukcijski nalaz sa Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu.

hellomagazin.rs Nenad Milošević