Jelena Karleuša: Ponosna sam na Daru što je napravila svetski spektakl (video)

Jelena Karleuša: Ponosna sam na Daru što je napravila svetski spektakl (video)

Autor: | 22/04/2018

0

Pevačica Dara Bubamara održala je koncert za pamćenje u prepunoj,,Štark areni” u Beogradu, kojim je proslavila dvadeset i petu godišnjicu svog postojanja na estradi, a specijalna gošća joj je bila Jelena Karleuša.

Koncert je počeo sa sat vremena zakašnjenja, a publika je odmah na početku shvatila da prisustvuje spektaklu za pamćenje.

Dara je na binu izašla iz džinovskog dijamanta, što je publika ispratila vriscima i gromoglasim aplauzom.

- Hvala što ste došli da zajedno proslavimo dvadesetpet godina moje karijere. Volim vas - rekla je Dara koja je nosila crno odelo, a zatim je otpevala pesmu “Opasan”.

 

Dara je zatim bacila odelo i nastavila da ređa hitove, noseći na sebi kratku belu haljinu.

 

Kada je trebalo da otpeva pesmu “Galama”, na bini se pojavila i Jelena Karleuša obučena u atraktivan žuti kožni komplet američke kreatorke Zane Bejn koja izrađuje ekscentrične fetiš kožne kostime.

 

Pevačice su pesmu otpevale u detu, a Karleuša je zatim izvela svoju pesmu “Ostavljam te zadnji put”.

Jelena je odmah posle nastupa dala izjavu novinarima.

- Ponosna sam na Daru što je napravila svetski spektakl. Mislila sam da sam ja jedina budala koja se bakće sa tim, ali ona me je demantovala. Kostim koji sam nosila na koncertu radila je kreatorka koja oblači Rijanu, ali od njega imam podlive jer je jako neudoban. Na bini sam osetila neverovatnu energiju koji ću zauvek pamtiti. Dara i ja smo našu svađu iskoristile na najbolji način, a Seka je pokazala da je licemer - rekla je Karleuša.

 

Jelenin nastup je na Instagramu lajkovala i Naomi Kembel. Ovo nije prvi put da Naomi lajkuje Karleušu, a kada je posetila Beograd prošle godine izjavila je da joj se Jelena jako dopada.

We did it!✨✨✨✨ @darabubamara_official

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 22. Апр 2018. у 3:30 PDT

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti