Vuk Kostić preuzeo rediteljsku palicu zbog Dženana Lončarevića i Aleksandra Cvetkovića (video)

Vuk Kostić preuzeo rediteljsku palicu zbog Dženana Lončarevića i Aleksandra Cvetkovića (video)

Autor: | 19/04/2018

0

Glumac Vuk Kostić je zbog svojih prijatelja Dženana Lončarevića i Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko, odlučio da se pozabavi režijom.

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Aleksandar Cvetković i njegov "Tropico bend" i Dženan Lonačarević rešili su da, kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet, ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru "Sinovi tame".

Vuk je nakon preslušane numere odlučio da za svoje prijatelje režira spot, ali i da u ekranizaciji ove duetske pesme glumi sa svojim kolegom Miodragom Dragićevićem, zvezdom serije "Ubice mog oca".

Објава коју дели misa (@miodragdragicevic14) дана 5. Апр 2018. у 9:59 PDT

Dženan i Aleksandar su oduševljeno prihvatili njegov predlog, a spot je prava filmska priča.

- Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad - kaže Sale, dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:

- Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju - kaže Dženan.

Објава коју дели Tropico band (@tropico_band) дана 18. Апр 2018. у 4:55 PDT

Ako je suditi po reakcijama publike i pregledima, Dženan i Sale su uspeli, još jednom kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokažu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju...

Pogledajte šta je Vuk osmislio za njihove reči i note...

 

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/ATAimages