U ulozi pape: Entoni Hopkins prošetao Rimom u kostimu i oduševio fanove (foto)

U ulozi pape: Entoni Hopkins prošetao Rimom u kostimu i oduševio fanove (foto)

Autor: | 19/04/2018

0

Za potrebe novog filma, u kojem će igrati bivšeg rimskog papu, Entoni Hopkins se prošetao Rimom u novom kostimu na oduševljenje fanova.

Entoni Hopkins je živa legenda Holivuda, glumac koj je u toku svoje duge karijere igrao u mnogobrojnim filmovima ovenčanim Oskarom, a likovi koje je tumačio, kao Hanibal Lektor stekli su kultni status među gledaocima.

Tajna njegovog uspeha je uspešno uživljavanje u likove. Ser Entoni ništa ne prepušta slučaju već svakoj ulozi pristupa ozbiljno i profesionalno, piše glossy.rs

A post shared by Westworld (@westworldmerch) on Apr 16, 2018 at 2:20am PDT


Za potrebe novog filma u kojem će igrati papu Benedikta XVI, on se prošetao Rimom u beloj mantiji, sa zlatnim krstom na grudima i crvenim Pradinim cipelama. Njegova pojava je zbunila stanovnike Rima, ali i oduševila fanove engleskog glumca.

Novi film inače prati život bivšeg pape Benedikta XVI (Jozefa Racingera) od trenutka u kada je postao poglavar Katoličke crkve dok nije dao ostavku na tu funkciju. Entoni Hopkins će igrati glavnu ulogu a uloga sadašnjeg pape Franje poverena je Džonatanu Prajsu, koga šira publika zna iz Igre prestola.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: entoni hopkins