Goca Tržan o bivšem suprugu: Ne želim da budem povezana sa tim čovekom

Goca Tržan o bivšem suprugu: Ne želim da budem povezana sa tim čovekom

Autor: | 19/04/2018

0
Foto Andreja Damnjanović

Između svih poslovnih obaveza koje ima, stalne prisutnosti u medijima i toga da svoj brak učini onakvim kakvim ga je zamišljala kada se svom suprugu Radomiru Raši Novakoviću pre dve i po godine obećala na večnu vernost, pop pevačica Goca Tržan trudi se da pre svega bude dobra majka.

Njena naslednica Lena u junu će napuniti jedanaest godina i kao i svakoj devojčici na pragu puberteta odnos sa majkom ume da se učini ponekad komplikovanim. Ali, uz svesrdnu pomoć supruga, pevačica uspeva da joj da adekvatan odgovor na svako pitanje i da lakše prebrode otežavajuće okolnosti što je Lenin biološki otac u rijalitiju i pod čestom prismotrom javnosti, gde ih ponekad i spomene.

 

Koliko ste obazrivi prema Leni zato što je dete razvedenih roditelja?

- To nema nikakvog značaja. Lena ima roditelje. Živi normalan život, pristojniji i obezbeđeniji od većine dece. Izuzetno je važno da roditelji nauče da, iako su razvedeni, nikako ne dozvole da deca manipulišu njima zbog toga. Lena je vaspitana tako da se sa tim ne igra i nema vrdanja, pa tužna priča "ja sam dete razvedenih roditelja i imam opravdanje za to što sam pokvarena" njoj nije nikakvo opravdanje. O tome joj stalno pričam.

Da li vam je otežavajuća okolnost to što je njen biološki otac izložen javnosti i što vas ponekad pominje pred kamerama? Postavlja li vam Lena pitanja o celokupnoj situaciji?

- Od nje ništa ne mogu da sakrijem. Ima dovoljno godina da sve može i sama da vidi. Ali, mi vodimo život koji nema apsolutno nikakve veze sa tim okolnostima. Sve to se ne sudara sa Leninim životom. Ona na sve to gleda kao da je neko drugi. Za nju televizija nije nešto previše bitno. Čak i ne znamo da li je otac spominje ili ne. Ne zanima nas, ali verujem da druge više interesuje.

Ipak, u medijima se piše o tome da će Lena dobiti polusestru.

- To nema nikakve veze sa nama. Ne želim da budem povezana sa tim čovekom.

Smatrate li da su teški dani iza vas ili vas oni tek očekuju?

- Pravi pubertet tek nas očekuje i teški trenuci su pred nama. Ali, to je normalna stvar jer je svako odrastanje teško.

 

hellomagazin.rs Andreja Damjanović
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još