U senci supruge: Zašto je Kanje Vest uvek iza Kim Kardašijan?

U senci supruge: Zašto je Kanje Vest uvek iza Kim Kardašijan?

Autor: | 16/04/2018

0

Poza otkriva mnogo o karakteru, ali i o odnosu svetski popularnog para Kardašijan-Vest.

Oni su bračni par koji bukvalno živi pred kamerama. Snimaju rijaliti emisiju i slikaju se za društvene mreže.

Naviknuti su i na bliceve foto-reportera kao i na pojavljivanje na crvenom tepihu. A, ovo kao da nije dovoljno, pa ih paparaci uhode gde god da se pojave. Ipak, izgleda da ni posle toliko godina Kim Kardašijan i Kanje Vest nisu podjednako opušteni, barem kada se radi o zajedničkom poziranju.

Verovatno ste primetili da umesto da stoji pored supruge, reper je redovno u njenoj senci, kao da se krije iza starlete. Šta je razlog tome?

Odgovor su dala dva profesionalca za govor tela i detektovanje laži, praveći analizu dinamike u njihovoj vezi.

Prema ekspertima, poza pri fotografisanju ne otkriva samo kako su supružnici povezani jedno sa drugim, već govori mnogo i o individualnom karakteru.

- Reč je o slavnom paru koji ima ogromnu moć, pa bi većina pomislila da oboje žele da dele pažnju. Ovo veoma često rade druge holivudske zvezde tako što stoje rame uz rame sa svojim partnerom. Ali, kada su oni u pitanju, nije tako.

Kanje svesno bira da sakrije svoje telo iza Kimine figure. Čini to da bi izgledao manje i u podređenom položaju, pazeći da ne ukrade poglede. Reper koristi suprugu kao proaktivnu barijeru koja mu omogućava da se uklopi u okolinu, a da sve oči ne budu uperene u njega.

Prema mišljenju Darena Stentona, govor tela odaje utisak da je Kanje Vest stidljiv po prirodi, a da je Kim Kardašijan puna samopouzdanja, pa se ne plaši da bude u fokusu.

Moguće je i da muškarac nesvesno staje iza partnerke - kao znak zaštite.

Međutim, ekspert Pati Vud tvrdi da je ovakav način poziranja starletino maslo. Lepotica se sama stavlja u prvi plan.

- Ako dama ističe celo telo i gleda direktno u kameru, ona pokazuje želju da bude broj 1. Kim je glavna na fotografijama. Očigledno je da se oseća dobro u svojoj koži, kao i u onome što nosi na sebi.

Istovremeno, primećuju se i znaci alfa ženke, kao što su naglašeni kuk, ruke na bokovima i izbacivanje jednog od stopala prema napred. To koristi da pokaže svoju superiornu moć.

Na kraju, profesionalci su odlučni u tome da oni kao karakteri nisu u suprotnosti, već su u uravnoteženom odnosu.

- Sa fotografija može da se zaključi da je Kanjeov ego potpuno pritajen u odnosu na Kim. Ne smeta mu što ona dominira. Naprotiv. Srećan je što je supruga u centru pažnje.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash

Najnovije vesti