Indira Levak: Blagoslov je pronaći srodnu dušu u ovom ludom svetu

Indira Levak: Blagoslov je pronaći srodnu dušu u ovom ludom svetu

Autor: | 16/04/2018

0

I posle 22 godine na muzičkoj sceni, pevačica Indira Levak i dalje ne misli da stane. Štaviše, čini se da nikada nije bila kreativnija.

Indira se posvetila i pisanju pesama pa je osim za svoj prvi samostalni album počela da piše i za druge izvođače.

S obzirom na to da ste na sceni više od 22 godine, jeste li izgubili taj dečji entuzijazam? Ili ste i dalje jednako “zaraženi” muzikom?

- Ja sam vam i dalje veliko dete! I trudim se da kroz život i muziku idem baš kao kroz neku igricu. Znate kako to ide, osvajam “level” po “level”. Mislim da mi dobro ide! Ne želim nikada da izgubim tu razigranost i veselje koje nosim u sebi.

Nedavno smo vas upoznali u novoj ulozi – onoj tekstopisca? Zbog čega se pre niste ohrabrili na taj korak?

- U bendu nisam nikad došla na red! (smeh) Ma sve je drukčije kad ste u sastavu, svako radi svoje. Sve se događa s razlogom. Sada sam otvorila taj kreativni kanal u sebi i tekstovi iz mene samo izlaze. Baš uživam u tome i zaista je poseban osećaj čuti svoje reči u pesmi.

U kojim trenucima pišete, čime se inspirišete?

- Inspiracija dolazi odasvud, iz mog života, od mog supruga, od prijatelja pa i vi me možete inspirisati. Nema za to formule. Inspiracija je svuda, samo je treba prepoznati.

 

Kako uz sve obveze koje imate uvek uspevate da izgledate odlično i odmorno? Štoavas najviše puni energijom?

- Moj suprug je dugo u sportu i vrlo dobro razume ljudsko telo. On je neko vreme posmatrao moj stil života i složio mi je delotvoran kružni trening koji redovno odradim. Imam i mnogo ljubavi (smeh). I upravo to mi daje dodatnu snagu, mentalnu i fizičku, da mogu s lakoćom da održim tempo posla kojim se bavim. Takođe, pazim da imam dovoljno sna i pazim na ishranu koliko mogu. To mi je najteži deo, kako ne pojesti čokoladu, kulen? Moram neki katanac da stavim na frižider! (smeh)

Uskoro ćete proslaviti još jednu godišnjicu braka sa suprugom. Koji su vam trenuci u ove četiri godine bili najposebniji?

- Toliko ih je bilo da ne mogu niti želim samo neke da izdvojim. Blagoslov je pronaći srodnu dušu u ovom ludom svetu i zato mi svaki dan slavimo našu ljubav.

Budući da i poslovno sarađujete, je li teško odrediti granicu između poslovnog i privatnog?

- Ma kakve granice, mi smo životni partneri, mi se nadopunjujemo, potpora smo jedno drugome. Bitno je da ima poštovanja i uvažavanja, sve ostalo je onda lako. Nikada nisam bila srećnija i imala bolje uređen život.

hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: indira levak