Riki Martin uživa u roditeljstvu: Obožavam svoje sinove, želim da imam još dece! (video)

Riki Martin uživa u roditeljstvu: Obožavam svoje sinove, želim da imam još dece! (video)

Autor: | 15/04/2018

0

Prvo smo bili dvoje dece i jedan tata, pa smo se onda proširili na dvojicu tatica i dvoje dece. To je samo početak, želimo veću porodicu, istakao je pevač Riki Martin (46).

Portorikanac je preko surogat majke dobio blizance Matea i Valentina (9), a budući da se u januaru ove godine oženio slikarom Džvanom Josefom (34) smatra da bi uskoro trebali da 'porade' na tome da dobiju još, kako kaže, bebica.

- Obožavam svoje sinove. Razgovori, koje vodim s njima, su neverovatni - rekao je pevač, koji igra jednu od glavnih uloga u seriji 'Ubistvo Đanija Versaćea', za OK! magazin. Tvrdi kako su ga blizanci očarali svojom inteligencijom i kako su sa samo devet godina već pametniji od njega. Dodao je kako on nije tako razmišljao kada je bio u njihovom uzrastu.

 

- Pitanja koja dolaze od njih, zaključke koje donose s tako malo godina, to je evolucija. To je jako vidljivo, razlika između generacija - objasnio je pevač. Kaže kako Valentino voli da pripoveda priče na engleskom jeziku i pri tome koristi lep i složen rečnik, dok Mateu malo nedostaje da dobije crni pojas u borilačkim veštinama.

- Trudim se što više mogu da ih izložim sportu, životu, umetnosti - istakao je Portorikanac. Riki je napustio dom sa 12 godina, ali iako podržava svoje sinove u svemu čime žele da se bave u životu, ne zna kako bi se osećao da mora s njima da se oprosti u tako ranom uzrastu.

 

- Otišao sam od kuće kada nije bilo mobilnih i aplikacija poput WhatsAppa. Ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da oni tako odu kako bi imali rokenrol život. Ne znam kako su moji roditelji to uspeli - zaključio je pevač koji s mužem i blizancima živi u luksuznom domu na Beverli Hilsu.

- Razmišljali smo o Njujorku ili Londonu i naposletku zaključili da nam ovde najviše odgovara. Nije nam trebalo dugo da se odlučimo. U tri dana smo pregledali preko 25 vila i odlučili se za ovu 'lepoticu' - rekao je Riki svojevremeno za Architectural Digest.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: riki martin