Elizabet Harli ne izgleda kao prosečna mama jednog tinejdžera

Elizabet Harli ne izgleda kao prosečna mama jednog tinejdžera

Autor: | 15/04/2018

0

Glumica Elizabet Harli 10. juna proslavlja 53. rođendan, ali njene fotografije na "Instagramu" kazuju nešto sasvim drugačije.

Na njima je žena sa telom supermodela, čije objave redovno oduševljavaju milione fanova. A kada je sa svojim 16-godišnjim sinom, ona izgleda kao njegova drugarica.

I dok mnogi tinejdžeri ne vole da se fotografišu sa svojim roditeljima, Demijan Harli (16) za to samo dobija pohvale. Ne samo svojih vršnjaka, već i ljudi širom sveta. Jer je njegova mama prezgodna Elizabet Harli.

16 !!

Објава коју дели Damian Hurley (@damianhurley1) дана 4. Апр 2018. у 1:01 PDT

 

Ona ne izgleda kao prosečna mama, što je svakako dokazala poslednjom fotografijom u jednodelnom belom kupaćem kostimu, koji joj stoji besprekorno. Asimetrično otvoren kostim koji otkriva samo jedan bok pokazao je telo manekenke. A Harli, svesna svoje fizičke dominacije, razdragano se njihala pokazujući svoju vitku figuru.

Njen sin Demijan se ne stidi se da objavi fotografije njenih veoma provokativnih izadnja. Tako je na njegovom profilu na društvenim mrežama osvanula jedna na kojoj on sedi pored majke koja je obučena kao francuska sobarica. Zvezda serije "Kraljevska porodica" svakako je izgledala i više nego provokativno, a eksluzivnost fotografije pojačana je time što je na njoj i glumačka legenda Džoan Kolins.

Mrežaste čarape, kratka haljinica, štikle i kosa vezana u kike sa satenskim trakama... Sve je to povećavalo seksepil lepe Harli, a fotografija sa seta iznedrila je brojne komentare. Naravno, vodeći su oni koji se odnose na neverovatan izgled seksepilne Elizabet.

The Unholy Trinity

Објава коју дели Damian Hurley (@damianhurley1) дана 11. Апр 2018. у 1:18 PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: elizabet harli