Dragoljub Bekvalac: Niko od nas nije dobro, na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja

Dragoljub Bekvalac: Niko od nas nije dobro, na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja

Autor: | 15/04/2018

0

Natašin otac Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne oseća dobro, ali i da se nada da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne.

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku – priča Dragoljub Bekvalac za Blic.

Dodaje da su trenutno svi zajedno, da je Nataša stalno uz ćerke Hanu i Katju, te da se cela porodica usredsredila na to da joj pomogne barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi.

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici – potreseno priča Natašin otac.

- Moramo postati svesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagovali brzo i primereno. Moja poruka je jasna: "Nasilju u porodici se mora stati na put" – rekao je skrušeno Dragoljub Bekvalac i izvinio se što možda previše emotivno reaguje u ovoj situaciji.

Samo je kratko dodao da se nada da će ova agonija brzo proći i da će se njegova ćerka brzo oporaviti, a da će pravosuđe uzeti stvar u svoje ruke i rešiti ovaj slučaj.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images