Milionski plen u nakitu: Uhapšen osumnjičeni za pljačku Kim Kardašijan

Milionski plen u nakitu: Uhapšen osumnjičeni za pljačku Kim Kardašijan

Autor: | 13/04/2018

0

Francuska policija uhapsila je u Obali Slonovače osumnjičenog za pljačku nakita od rijaliti zvezde Kim Kardašijan, koju je pod pretnjom oružjem izveo 2016. godine u Parizu. Muškarac je doveden pred sudiju da odgovara na optužbe.

Deset ljudi je do sada optuženo za pljačku koja se odigrala 2. oktobra 2016. godine u luksuznoj rezidenciji, gde je Kardašijanova boravila tokom Pariske nedelje mode.


Petorica pljačkaša su je zavezala, zapušila usta i zaključala u kupatilo, pre nego što su pobegli sa nakitom u vrednosti od devet miliona evra, uključujući njen dijamantski verenički prsten, vredan četiri miliona evra.

U ispovesti koju je dala u porodičnom rijalitiju "Keeping Up With the Kardashians", Kim Kardašijan je priznala da je njeno preterano objavljivanje fotografija i ostalog sadržaja na društvenim mrežama "moglo da doprinese" pljački koju je preživela u Parizu.

Kim Kardašijan napravila spisak: 20 stvari koje ne znate o meni

-Na Snepčetu sam objavila kada sam ostala sama hotelu, i da su svi ostali otišli, i da je telohranitelj Paskal otišao sa Kortni. Pljačkaši su isto tako sigurno znali da ćemo se tog dana i odjaviti. Jednostavno sam im dala previše informacija i oni su to iskoristili. Ako su stajali preko puta hotela mogli su jasno da vide svetla u našoj sobi zato što je ona bila na prvom spratu. Neko im je sigurno rekao gde se nalazi naša soba -  rekla je tom prilikom Kim.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kim kardašijan