Kraljevsko venčanje: Otriveno koji je poznati par pozvan na svečanost princa Harija i Megan

Kraljevsko venčanje: Otriveno koji je poznati par pozvan na svečanost princa Harija i Megan

Autor: | 13/04/2018

0


Pet nedelja je ostalo do venčanja princa Harija a Velika Britanija sa nestrpljem očekuje ovaj veliki događaj. O spisku zvanica uveliko se govori, a sestra po ocu Megan Markl otkrila je da jedan deo porodice nije pozvan na venčanje.

Nepoželjni na venčanju: Megan Markl razbesnela svoju porodicu

A post shared by feedimo (@feedimo.news) on Oct 22, 2017 at 2:06pm PDT


-Iz poštovanja i ljudskosti mogla je da pozove porodicu, a ne dve hiljade potpunih stranaca. Nije pozvala ni ujaka, brata, mene i svoju najbolju prijateljicu s kojom se družila 30 godina,  a ni svoje nećake. Porodica je porodica, poručila je ljuta Samanta. I dok se sestra ljuti, Viktorija i Dejvid Bekam se raduju jer će na venčanju biit počasni gosti, otkrila je poznata dizajnerka u emisji "Kasni šou sa Džejmsom Kordenom" i dodala da joj je žao što neće dizajnirati venčanicu za Megan:

-Nažalost, nije me pitala da joj dizajniram venčanicu, ali sigurna sam da će izgledati božanstveno. Britanija je toliko uzbuđena zbog venčanja, a njih dvoje izgledaju jako srećni-rekla je 42-godišnja dizajnerka.

Ovo nije prvi put da bračni par Bekam prisustvuje kraljevskom venčanju. Bili su pozvani i kada su se princ Vilijam i princeza Kejt zavetovali na večnu ljubav.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još