Ana Ivanović:  Biti mama je nešto najlepše, a nauči vas i da cenite male i jednostavne stvari

Ana Ivanović: Biti mama je nešto najlepše, a nauči vas i da cenite male i jednostavne stvari

Autor: | 13/04/2018

0

Dolazak bebe je najlepši događaj u životu žene, a osećaj koji pruža majčinstvo ni sa čim se ne može uporediti. Menjaju se prioriteti čitave porodice, a žena  koliko god da nema iskustva priorodno prihvata ulogu majke.

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović  nedavno je donela na svet sina Luku, a kako je doživela novu životnu ulogu, otkrila je obožavaocima na društvenim mrežema.

– Biti mama je nešto najlepše na svetu. Pravo je zadovoljstvo. Takođe, nauči vas da cenite male i jednostavne stvari poput nekoliko spojenih sati sna ili tuširanje - bila je iskrena Ana koja sa suprugom Bastijanom Švanjštajgerom i sinom planira uskoro da poseti Beograd.

Porodica na okupu: Ana i Bastijan dovode sina u Beograd

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Apr 8, 2018 at 1:58pm PDT

Kako je Ana bila raspoložena da odgovara na pitanja radoznalih fanova, otkrila je i koje mesto joj je omiljeno u rodnom Beogradu, a koje u Čikagu gde i živi sa sinom i suprugom.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 8, 2017 at 5:06am PST

– Uživam u šetnji kraj reke kada sam u Beogradu i mnogo mi nedostaje domaća kuhinja (iako je srpska kuhinja prilično teška). Što se tiče Čikaga, volim jezero i plažu. Trenutno mi nedostaje malo toplije vreme -rekla je Ana.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram