Porodica se okuplja: Kris Džener stigla kod prevarene Kloi, pristižu i sestre, od Trstana ni glasa (video)

Porodica se okuplja: Kris Džener stigla kod prevarene Kloi, pristižu i sestre, od Trstana ni glasa (video)

Autor: | 12/04/2018

0

Kloi Kardašijan koja treba svakog časa da se porodi je potpuno izbezumljena i u neverici nakon saznanja da je Tristan vara i da mu ovo nije prvi put.

Od kada su se u utorak pojavile fotografije i snimci koji su jasno potvrdili da Tristan Tompson nije veran svojoj trudnoj devojci, ni Kloi ali ni Tristan se nisu oglasili u javnosti.

- Ona je očajna - rekao je izvor za E! News - Čitav njen svet se preokrenuo naglavačke. Histerično je plakala čitave noći. Molila je da se iz Klivlenda vratiu u Los Anđeles da bi bila u svojoj kući sa svojom porodicom, jer želi da ostavi Tristana što pre. Pokušavala je da pronađe način kako da to uradi, ali joj je doktor zabranio da u ovom trenutku, kada je porođaj blizu, putuje bilo gde. Kris Džener je stigla kod nje i podržava svoju ćerku - rekao je izvor i naglasio:

 

- Očigledno je da ona više nikada neće moći da veruje Tristanu i da ga gleda na isti način kao do sada. Njen svet se srušio. Ona je u potpunoj neverici šta joj se dešava u ovom trenutku. Porodica smatra da je u najboljem interesu za Kloi da ostavi Tristana što pre, ali će je podržati ma kakva njena odluka bila.

 

Kloi je proteklih par nedelja u Klivlendu, njenom i Tristanovom domu, jer je želela da rodi svoje prvo dete baš tamo. Drugi izvor za E! News navodi da je njena majka Kris Džener odmah doletela kod ćerke, a da se sestre spremaju da stignu uskoro.

- Svi su u kriznom modu i pokušavaju da budu smireni zbog Kloi - navodi izvor i nastavlja - Svi su vrlo zabrinuti za nju. Zabrinuti su i za zdravlje bebe, jer misle da će se Kloi poroditi svakog časa.

- Kloi se preselila u Klivlend zbog Tristana, uverivši se da mu je prioritet u životu i da se ovako nešto nikada neće desiti. Sada se oseća prevarenom i izdanom. Mama Kris je tu da pokuša da je smiri. Svi su veoma zabrinuti, a sestre su otkazale sve svoje poslovne obaveze da bi došle i bile sa njom. Svi je ubeđuju da će sve biti u redu i da mora da se smiri zbog bebe. U ovom momentu Kloi ne želi da razgovara sa Tristanom i njena porodica ga odlučno drži podalje od nje dok se ne porodi.

 

Kloi i Tristan su počeli da se zabavljaju u jesen 2016., a u tom momentu je njegova bivša devojka Džordan Krejg bila trudna sa njihovim prvim detetom. Ona se porodila i u decembru je na svet stigao prvi Tristanov sin.

- Tužno je što niko nije iznenađen ovim što se događa, jer vrlo dobro znaju ko je i kakav je Tristan - naglasio je još jedan izvor blizak porodici Kardašijan-Džener za E! News.

- Mladi sportista sa bebom koju ima sa drugom ženom, a koju je dobio kad je već bio u vezi sa Kloi.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty