Eva Longorija blista od sreće: Sve je na meni sve veće i veće, ali se osećam sjajno (video)

Eva Longorija blista od sreće: Sve je na meni sve veće i veće, ali se osećam sjajno (video)

Autor: | 12/04/2018

0

Glumica Eva Longorija sa suprugom Hoseom Bastonom čeka prvo dete, a do porođaja su joj ostala još dva meseca.

Eva je sve oduševila svojom odevnom kombinacijom kada se pojavila na gostovanju u šouu Džimija Kimela. Glumica, koja je u sedmom mesecu trudnoće, za tu je priliku obukla belu usku haljinu koja je naglasila njen stomačić koji je sada već pozamašan. Preko nje je nabacila laganu bluzu, a obula je štikle kojih se nije odrekla u trudnoći.

- Na meni je sve veće i veće kako vreme odmiče. Grudi, pozadina... sve, ali se osećam sjajno - kroz smeh je ispričala lepa glumica i objasnila kako je otkrila da je trudna.

- Bila sam na setu, snimali smo i meni je danima bilo loše. Nisam odmah poverovala, ali sam ubrzo shvatila da sam trudna. A kako tabloidi već 20 godina izbacuju vesti - Eva je trudna! nisam htela da objavljujem vest. Jer, ako bih pojela picu, odmah je iskakala vest - Eva je trudna! Tako da sam tek kada se pojavio naslov da sam se ulennjila morala da odreagujem! - objasnila je na svoj šaljiv način Longorija.

 

Slavnoj ‘kućanici’ to će biti prvo dijete. Čeka ga sa suprugom Joseom Gastonom. Njemu će ovo biti četvrto dijete. Već ima troje s bivšom suprugom Natalijom Esperon.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: eva longorija