Maraja Keri: Strahovala sam da niko ne otkrije moju bolest

Maraja Keri: Strahovala sam da niko ne otkrije moju bolest

Autor: | 11/04/2018

0

Pevačica Maraja Keri poznata je po anđeoskom glasu, ali i hirovitom ponašanju zbog kog je mnogi nazivaju umišljenom divom. Još uvek se prepričava kada je u novogodišnjoj noći napustila binu na čuvenom njujorškom Tajms skveru pre predviđenog kraja koncerta.

To je samo jedan od mnogobrojnih ispada koje je 48- godišnja pevačica priredila obožavaocima tokom proteklih godina, a sada je za magazin People otkrila kakvu je borbu sa sobom vodila.

A post shared by Mariah Carey (@sweetmcarey) on Apr 11, 2018 at 8:06am PDT

- Poslednje godine su bile najteže godine mog života. Povlačila sam se u sebe u konstantnom strahu da će me neko razotkriti. Sve to mi je postalo previše naporno, te sam morala sebi da priznam da moram da se lečim, rekla je pevačica kojoj je ustanovljen bipolarni poremećaj, koji je dovodio u stanje depresije i manije.

-Imala sam problem sa spavanjem, ali to nije bila obična nesanica. Bila sam opsednuta poslom i opterećena da ne izneverim ljude sa kojima radim. Ispostavilo se da imam jedan oblik manije, koja me vodila do iscrpljenosti i depresije. Mislila sam da sam kriva jer sam zapostavila svoju karijeru- rekla je pevačica koja je počela sa terapijama i lekovima.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: maraja keri