Kad se ljubav udvostruči: Ceo svet Nataše Bekvalac u jednoj slici

Kad se ljubav udvostruči: Ceo svet Nataše Bekvalac u jednoj slici

Autor: | 11/04/2018

0

Popularna pevačica Nataša Bekvalac poslednjeg dana februara postala ja mama drugi put . Na svet je donela ćerku Katju koja je kao najmlađa članica porodice Bekvalac postala apsolutna miljenica svih, pa i starije sestre Hane, koja uživa da se igra sa njom.

Jedan takav trenutak  Nataša je podelila sa brojnim obožavaocima na Instagramu.

-Moje dve ćerke, Hana i Katja, napisala je ponosna pevačica, a fotografija je dobila mnoštvo predivnih komentara.

Inače, pevačica je nedavno u razgovoru za magazin Hello! otkrila da li je njena starija ćerka priželjkivala društvo ili pokazuje male znake ljubomore.

- Tokom selidbe sam došla do jedne kutije u kojoj čuvam sve Hanine crteže, spisak novogodišnjih i rođendanskih želja i ostalih intimnih stvari vezanih za njeno odrastanje. Tako naiđoh na papir sa naslovom “Pet mojih najvećih želja”, koje je napisala kada je imala sedam godina. Na prvom mestu je “da dobijem brata ili sestru”, u zagradi “ako može sestru”, tako da se sada veoma raduje dolasku bebe. Čak se malo pravi važna zbog uloge starije sestre. U našim dugim razgovorima pripremam je i za odgovornost koja je očekuje. Jednom prilikom mi je, posle cele moje priče, tako lepo, jednostavno i dečje slatko odgovorila: “Mama, nemoj da se brineš, pa ja sam othranila svu Kristininu i Jeleninu decu”-  ispričala je Nataša za naš magazin.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Nataša Bekvalac