Milica Todorović demantuje raskid: Sa Milošem i sa mnom je sve u najboljem redu

Milica Todorović demantuje raskid: Sa Milošem i sa mnom je sve u najboljem redu

Autor: | 06/04/2018

0

Nedavno se spekulisalo kako su popularna pevačica  Milica Todorović i njen izabranik, koreograf Miloš Paunović, stavili tačku na romansu dugu četiri godine.

Milica za Blic demantuje glasine i tvrdi da je u njihovoj vezi sve u najbolje redu, te i da su njih dvoje savršen par.

-Bogu hvala, sa njim je apsolutno sve u najboljem redu, kratka je prokomentarisala i dodala da ona nema problem da prizna koja je njena najveća mana.

-Inače kasnim, nije za pohvalu uopšte, ali mislim da se nikada neću popraviti. Nekako mi uvek treba tih 15 minuta, kaže nam Milica i dodaje kako se njena menadžerka nosi sa tim problemom.

-Ipak, moja menadžerka zna foru. Ona meni kaže: “Mile, snimanje počinje u pola tri, ja se spremam i žurim i koliko žurim, stignem u tri, a gle čuda, ono počinje u četiri”. I ona ja kažem: “Pa nije snimanje u pola tri, kao što si rekla”, a ona dodaje: “Pa kako bi inače stigla na vreme?”-kaže i priznala da joj to prijatelji često zamere.

-Znaju da mi prigovore i dan-danas. Stvarno to nije lepo, znam da je nepoštovanje tuđeg vremena, ali ja to nekako ne mogu da kontrolišem i promenim -tvrdi za Blic plavokosa pevačica.

Hellomagazin.rs Mirko Tabaševic/Instagram/Milica Todorovic/Antonio Ahel /Ata