Sofija Vergara: Prirodna sam plavuša, ali su me naterali da se ofarbam u tamnije (video)

Sofija Vergara: Prirodna sam plavuša, ali su me naterali da se ofarbam u tamnije (video)

Autor: | 05/04/2018

0

Glumica Sofija Vergara (45) proslavila se kao 17-godišnjakinja kada je u rodnoj Kolumbiji snimila reklamu za američko gazirano piće.

Za 30 sekundi 'skakutanja' u kupaćem kostimu dobila je, kako kaže, smešnu cifru s obzirom da danas važi za jednu od od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara.

 

Vergari su se posle toga zaređale poslovne ponude, a najviše one iz sveta mode. Zvezda 'Moderne porodice' skidala se i reklamirala donje rublje i kupaće kostime. Zbog toga je prekinula studije stomatologije koje je pohađala tri godine.

 

Sofija se ovih dana prisetila tog perioda, pa je prijateljima pokazala fotografiju iz mladih dana kada je bila plavuša.

- Ovo je bilo 90-ih na plaži u Majamiju. Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Holivudu sugerisali da potamnim kosu kako bi bila prava latino žena - rekla je glumica.

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 29. Мар 2018. у 10:47 PDT

Nekoliko godina kasnije se i preselila u grad na Floridi kako bi se maknula od tragedije koja je zadesila njenu porodicu. Njen stariji brat Rafael ubijen je 1998. tokom pokušaja otmice, a mlađi brat Hulio takođe je imao problema sa zakonom, o čemu Kolumbijka ne voli da priča.

#tbt Bogota 1992?

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 7. Дец 2017. у 6:08 PST

Sofija se u međuvremenu udala sa 18 godina za Džoa Gonzalesa (45), prijatelja iz srednje škole, a rastala dve godine kasnije. S njim ima sina Manola (25) koga je nazvala po fiktivnom liku iz filma 'Lice s ožiljkom'.

Manolo danas majku voli da prati na svim javnim događanjima, na koje ne stigne da ode njen suprug Džo Manganijelo (41).

Vergara i glumac su u braku od 2015., a verili su se u kući na Floridi gde često odlaze na odmor. Njihovo venčanje koštalo je tri miliona dolara.

 

Kolumbijka je svojevrmeno ispričala kako nije htela da bude u vezi s Manganijelom jer joj se nije dalo da se 'bori' s njegovim obožavateljkama.

- Odbijala sam da odm sa Džoom na sastanak. Mislila sam da sam prestara kako bi podnosila sve te žene koje pate za njim i žele da budu u njegovoj blizini - objasnila je. Govorila je Manganijelu da je previše seksi za nju, a drago joj je što mu je kasnije ipak dala šansu, piše 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: sofija vergara