Džej Zi otkrio koja je 'najlepša stvar ikada' koju mu je rekla ćerka Blu Ajvi (video)

Džej Zi otkrio koja je 'najlepša stvar ikada' koju mu je rekla ćerka Blu Ajvi (video)

Autor: | 05/04/2018

0

Simpatična priča koju je slavni reper i suprug Bijonse ispričao u emisiji 'My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman' rastopila je srca mnogobrojnoj publici koja je sa zanimanjem pratila intervju s uspešnim muzičarem.

Leterman je 48-godišnjeg repera i muzičkog producenta između ostalog upitao i za decu koja žive neuporedivo lagodnijim životom od onog kojim je živieo muzičar.

- Svaki sam dan zahvalan na svemu što imam. Budim se, osvrnem oko sebe i pogledam svoju decu koja su zdrava - rekao je Džej Zi, ispričavši potom nedavnu anegdotu s ćerkom Blu Ajvi koja ga je oduševila.

- Ja i moja ćerka smo pričali. Rekao sam joj da uđe u auto jer je neprestano postavljala hiljadu pitanja, a kasnili smo u školu. Ušao sam u auto i gledam u ovom smeru i samo razmišljam o tome kako su moja deca zdrava... I tako se vozimo. Odjednom začujem sićušni glasić: 'Tata'. Okrenem se i ona mi kaže: 'Nije mi se svideo način na koji si mi rekao da uđem u auto. Povredio si moja osećanja'. Njoj je 6 godina! - u neverici je ispričao muzičat koga je njegova prvorođena ćerka itekako iznenadila.

- Ovo je najlepša stvar koju si mi ikad rekla - odgovorio je svojoj mezimici Džej Zi koji je prošle godine dobio i blizance, ćerku Rumi i sina Sira Kartera.

Reper se sve vreme smejao dok se prisećao simpatičnog trenutka sa Blu Ajvi koja je na svet došla 2012. godine, a zanimljivo je da su devojčici dodelili ime po neobičnom bršljanu plave boje.

Slavni muzičar već je ranije pričao o svojoj povezanosti s Blu Ajvi. 'Ona je moj najveći fan. Taman da niko ne kupi Magna Carta album, činjenica da ga ona toliko voli daje mi najveće zadovoljstvo', rekao je Džej Zi u intervjuu za Vanity Fair 2013. godine.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti