U čast voljenoj princezi: Megan Markl će na venčanju odati počast Lejdi Di

U čast voljenoj princezi: Megan Markl će na venčanju odati počast Lejdi Di

Autor: | 04/04/2018

0


Na venčanju britanskog princa Harija i Megan Markl sve će biti savršeno.

Venčanje je isplanirano do poslednjeg detalja: mlada će nositi venčanicu iz bajke i odgovarajući nakit;  svadbeni angažman biće  zadivljujući, a svečanom  činu njihovog zavetovanja na večnu ljubav prisustovaće skoro svi oni koje mladenci vole. Nedostajaće samo Harijeva majka, princeza Dajana .


-Mislim da bi moja majka bila jako uzbuđena da upozna Megan i bila bi srećna zbog mene. Ovakvi dani su posebno teški i najviše mi nedostaje. Teško mi je što ne mogu sa njom da podelim srećne vesti , ali siguran sam da je ona uvek tu negde i da je s nama, rekao je Hari nakon zvanične objave veridbe.

A post shared by Catherine (@diana_pow_daily) on Jul 29, 2013 at 6:14am PDT


Mladenci će se potruditi da princeza Dajana, na neki način tog dana bude sa njima. Megan će nositi tijaru tragično nastradale princeze, a najveći deo cvetnog aranžmana, činiće bele ruže- cveće koje je Dajana najviše volela.


Iz Kensington palate stigla je i informacija da će londonska cvećarka Filipa Kredok aranžirati buket za Megan ali i ukrasiti kapelu u Svetog Đorđa u Vindzoru, gde će se u maju venčati princ Hari i Megan Markl.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti