"Moja kravica" ulepšala uskršnje praznike mališanima

"Moja kravica" ulepšala uskršnje praznike mališanima

Autor: | 04/04/2018

0

Štićenici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine uživali u ukrašavanju jaja i donaciji mlečnih paketića kompanije Imlek

 Štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ovog proleća su povodom uskršnjih praznika sačekali Moja Kravica mlečni paketići, kojima ih je obradovala kompanija Imlek. U susret uskršnjim praznicima organizovana je specijalna kreativna radionica na kojoj su mališani uz pomoć likovnih umetnika i predstavnika Imleka oslikavali uskršnja jaja, u skladu sa najlepšom prazničnom tradicijom.

Pored ukrašavanja jaja, sva deca su imala priliku da uživaju u omiljenim ukusima Moja Kravica čokoladnog mleka, Moja Kravica Milk šejka, kao i Moja Kravica Junior mleka, obogaćenog Optivita kompleksom vitamina, koji u kombinaciji sa kalcijumom iz mleka, obezbeđuje pravilan rast i razvoj dece.

-Moja Kravica je dugi niz godina podrška u srećnom odrastanju mnogih generacija, a ovog proleća, u susret uskršnjim praznicima, odlučila je da mlečnim paketićima obraduje mališane iz Zvečanske, jer sva deca zaslužuju da rastu srećno i zdravo, kao i da praznike provedu u miru i radosti. Kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se, pre svega, odnose na pomoć najmlađima, i veliko nam je zadovoljsto što smo imali priliku da sa štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine obeležimo najlepše uskršnje običaje- izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: moja kravica

Najnovije vesti