Kubanski Bred Pit bankrotirao: Vilijam Levi je bio arogantan, odbijao je uloge i mislio je da je ceo svet njegov

Kubanski Bred Pit bankrotirao: Vilijam Levi je bio arogantan, odbijao je uloge i mislio je da je ceo svet njegov

Autor: | 04/04/2018

0

Kada je počeo da se pojavljuje u telenovelama, glumcu Vilijamu Leviju svi su predviđali blistavu karijeru, ali, onda je on poželeo da osvoji Holivud, potpuno siguran u svoj talenat i izgled zbog kojeg su ga i prozvali kubanski Bred Pit.

Gledateljke su ga obožavale, a on nije bio zadovoljan statusom zvezde sapunica i hteo je da uspe u Holivudu. Međutim, karijera mu nije išla putem koji je zamislio i uloge koje je dobijao nisu mu donosile preveliku zaradu. Izvori bliski glumcu tvrde kako je zbog toga upao u finansijske probleme.

Kako piše portal Infoglitz, glumac je pre nekoliko dana ostao bez luksuznih automobila, Maseratija i Ferrarija. Prema drugoj priči, automobile je prodao jer želi da nabavi Rolls Royce.

Njegovi prijatelji tvrde kako Vilijam živi iznad svojih mogućnosti i na ivici je bankrota, a zbog velikog duga pre tri godine oduzeta mu je i kuća u Los Anđelesu.

 

On je odbijao mnoge uloge, a novac koji je imao je razbacivao. Zbog toga je došao do bankrota.

- On već godinama nije dobio adekvatnu ulogu jer mu je ispod časti da glumi u tevenovelama, a ne može da se probije u Holivudu. Njega pas nema za šta da ujede. Bio je arogantan i mislio je da je ceo svet njegov. Sada mora da proguta ponos i da vidi kako će da zaradi za život. Prolazi kroz težak period i verovatno će morati da se vrati telenovelama. Stvar je u tome što je razbacivao novac dok je bio na vrhuncu karijere. Nakon što se proslavio u Meksiku, došao je u Majami i dao sebi luksuz da odbija uloge. Nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je holivudske filmove. Stidi se svoje glume u serijama. Smatra ih mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina je želeo da se probije u Holivudu, ali je shvatio da lepotana poput njega ima puno. Igrao je u projektima koji su prošli nezapaženo - objasnio je izvor blizak glumcu.

 

Ipak, prošle godine je uradio film sa Milom Jovovič, "Resident Evil The Final Chapter", pa ćemo ga možda videti i u nekom novom spektaklu koji će uspeti da mu oporavi finansijsku situaciju ili bar kupi taj Rolls...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Vilijam Levi