Liv Tajler osvaja seksepilom u donjem rublju koje golica maštu (video)

Liv Tajler osvaja seksepilom u donjem rublju koje golica maštu (video)

Autor: | 03/04/2018

0

Američka glumica Liv Tajler obožavaoce je bacila u trans osvanuvši u modnoj kampanji noseći na sebi samo donje rublje. Reč je o najnovijoj prolećno/letnjoj kolekciji naziva Essence, za čuveni brend Triumph, koje je atraktivna zvezda trilogije 'Gospodar prstenova' prva imala priliku da isproba.

40-godišnja lepotica visoka čak 178 santimetara, osim fotogeničnosti i dugih nogu, pokazala je i zavidnu figuru na kojoj je marljivo radila pošto je u julu 2016. rodila treće dete, ćerku Lulu Rouz Gardner.

Lepa brineta, koja je slavu stekla ulogom u filmu 'Armageddon', pozirala je u nekoliko zavodljivih izdanja, a u prvom planu našle su se njene bujne obline, koje njeni obožavaoci retko imaju priliku da vide.

 

Pre nego što je zakoračila u glumačke vode, slavna glumica i ćerka poznatog rokera Stivena Tajlera, pevača grupe Aerosmith, u mladosti se godinu dana bavila modelingom, a kada se u obzir uzme njena prirodna lepota i manekenska građa, odluka da upravo Liv bude zaštitno lice nove Triumph-ove kampanje bila je logičan sled događaja.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti