Ko ima bolju uskršnju kombinaciju, vojvotkinja Kejt Midlton ili kraljica Leticija?

Ko ima bolju uskršnju kombinaciju, vojvotkinja Kejt Midlton ili kraljica Leticija?

Autor: | 01/04/2018

0

Članovi britanske i španske kraljevske porodice jutros su se tradicionalno uputili na uskršnju misu. Očekivano, sve oči bile su uperene u vojvotkinju od Kembridža i kraljicu Leticiju.

Britanska kraljevska porodica tradicionalno se okupila u dvorcu Vindzor. Zajednički odlazak na uskršnju misu zabieležili su i fotografi, a najviše zanimanja izazvalo je pojavljivanje vojvotkinje od Kembridža koja bi krajem aprila trebala da rodi treće dete.

Lepa Kejt napravila je mali modni zaokret pa je za ovu priliku izabrala tamnosmeđu kombinaciju upotpunjenu salonkama i torbom u bež nijansi. Inače je za pojavljivanje na uskršnjoj misi uvek birala svetle odjevne kombinacije i pastelne nijanse.

 

Na okupu je i španska kraljevska porodica koja se trenutno nalazi u Palma de Majorci. I njihov odlazak na misu nije prošao bez znatiželjnih fotografa koji su zabeležili i novu odevnu kombinaciju kraljice Leticije.

Kraljica je nosila trendi tamnoplave pantalone efektno ukrašene srebrnim dugmićia u kombinaciji s romantičnom tačkastom bluzom i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Izdanje je zaokružila ružičastom torbom.

Ko ima bolju modnu kombinaciju ovog Uskrsa?

Vojvotkinja Kejt Midlton
Kraljica Leticija

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty