Jelena Jevremović: Podnela sam zahtev za razvod braka, ali i dalje čekam njegov odgovor

Jelena Jevremović: Podnela sam zahtev za razvod braka, ali i dalje čekam njegov odgovor

01/04/2018

0

Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića, ponovo prolazi kroz težak period zbog supruga.

Njen suprug Predrag Nedeljković, koji je prošlog leta uhapšen zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja, ne da joj razvod braka, piše Kurir.

Pevačica i odnedavno spisateljica prošle nedelje je, u dogovoru s advokatom, poslala u Centralni zatvor papire za razvod, koje je on primio, ali je odbio da ih potpiše jer ne želi da se rastane od nje pod takvim okolnostima.

Njen još uvek zakoniti muž smatra da bi ona trebalo da ga poseti u zatvoru, ali ona mesecima odbija da ga vidi jer je razočarana i povređena. Ona mu je poslala i pismo, u kom mu je objasnila da samo traži njegov potpis na sporazumni razvod jer želi da izbegne dramu, da ne bi povredili njihova dva maloletna sina.

Pozvali su Jevremovićku i ona je potvrdila ova saznanja.

- Podnela sam zahtev za razvod braka, ali i dalje čekam njegov odgovor. Nije se oglasio još uvek, poslato mu je sve što treba. Nadam se da će se sve ovo rešiti bez velikog pritiska i da ćemo se Peđa i ja rastati kao normalni ljudi. Imamo decu, treba da živimo zbog njih i ostanemo u korektnim odnosima, koliko je to moguće - rekla je Jelena za Kurir.

Jelena sinovima još nije saopštila da se razvodi od njihovog oca. Bez obzira na njeno razočaranje u Predraga, ona ne želi da deci stvori lošu sliku o njemu. Međutim, čim on potpiše papire za razvod, sinovima će saopštiti istinu, navodi pomenuti list.

hellomagazin.rs Instagram/jelena_jevremovic_11

Pročitajte još

Najnovije vesti