Slađa Alegro: Trudnoća me nije promenila, čak sam možda smirenija nego pre

Slađa Alegro: Trudnoća me nije promenila, čak sam možda smirenija nego pre

Autor: | 31/03/2018

0

Popularna pevačica Slađa Alegro povukla se sa scene iz najboljeg mogućeg razloga - zbog toga što je ostala u drugom stanju, a tek kada je napravila pauzu shvatila je koliko joj je ona, zapravo, bila potrebna.

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Mar 17, 2018 at 12:13pm PDT


-Ja sam posle dvadeset godina prvi put u životu napravila ovoliku pauzu, ne računam te letnje i zimske odmore od po deset dana. Tek kada sam stala sam, zapravo, shvatila koliko sam bila umorna, kaže Slađa koja za sebe tvrdi da nije zahtevna trudnica. Međutim, priznaje da joj se ponekad omakne neki zahtev, naročito kada je hrana u pitanju.


-Pre neko veče sam oko 12 sati rekla da mi se jede hot dog, a ne znam kad sam ga poslednji put pojela, ali nemam zahteve. Moj muž kaže da se nisam promenila, i ja mislim da nisam. Čak mi se čini da sam možda smirenija nego što sam bila, priznaje Slađa.

Ona će 14. aprila u beograskoj "Štark" areni biti gošća na koncertu dobre prijateljice Seke Aleksić, a poziv nijednog trenutka nije razmišljala da odbije, iako je trudna.

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Feb 28, 2018 at 12:23pm PST


-Nisam nijednog trenutka razmišljala da li da prihvatim poziv ili ne, iako je ona rekla: "Ako misliš da si sposobna, da možeš... Ja bih volela da budeš tu sa mnom". Krajnje je logično bilo da te večeri budem s njom na sceni, da je podržim i kao gost i kao prijatelj. Nadam se da neću biti prevelika, da ću uspeti nešto da obučem i stvarno jedva čekam, baš se radujem tom 14. aprilu, ushićena je Slađa, koja polako, ali sigurno razmišlja o tome u kakvoj će se kreaciji pojaviti pred beogradskom publikom.

-Ja da budem zgodna ne mogu, to je fakat, trudna žena ne može biti zgodna. Gledaću da se obučem shodno tome kako ću se osećati tada- rekla je Slađa u "Premijeri"

Hellomagazine.rs Mirko Tabašević, Instagram
Tagovi: slađa alegro

Najnovije vesti