Jelisaveta Karađorđević o unuci Indiji: Više nećemo biti tužne, ljubav će na kraju pobediti

Jelisaveta Karađorđević o unuci Indiji: Više nećemo biti tužne, ljubav će na kraju pobediti

Autor: | 29/03/2018

0

Među članovima sekte čiji je osnivač uhapšen jedna od njegovih robinja bila je i Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević koja je u razgovoru za Blic otkrila detalje njihovog poslednjeg razgovora.

- Kaže da ništa od toga nije istina, da je izmišljotina i da ništa nije toliko hitno. Njoj su isprali mozak i zbog toga moram da idem da je probudim. Jako se bojim. Veliki je to stres za mene. Katarina stiže danas u Njujork iz Kalifornije i čule smo se. Velika je ovo muka, ali ona je smirena i više se ne boji, jer ide sve da otkrije - tvrdi princeza.

S obzirom na to da porodica Karađorđević ne zna gde je Indija, spremni su na sve. Ako treba, angažovaće i američku policiju.

- Uvek postoje načini ako nekog želite da nađete. Ili policija, ili neko drugi. Ne znam da li ćemo angažovati policiju, to zavisi od moje ćerke. Ja idem da joj dam podršku. Katarina je jako srećna što je on uhapšen. Njoj je svanulo i sve će da otkrije.

Inače, unuka Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg, član je sekte još od 2011. godine, a Kit je, između ostalog, optužen i da je imao seksualne robinje koje je žigosao. Jelisaveta ne može ni da zamisli šta će se dogoditi ukoliko se otkrije da je takve stvari radio i Indiji.

- Bojim se da joj se desilo slično, a da ona ne želi da nam kaže. Sada ćemo sve da otkrijemo. Ja nisam videla nikakve znakove na njenom telu, ali sve je moguće. Sekti u Americi ima mnogo, nekoliko hiljada. Stalno joj govorim da je volim. Ovo je strašno. U kontaktu smo stalno. Veoma smo bliske. Otkako je rođena, to mi je prva unuka i zovem je broj jedan, kažem joj da je prva. Verujem da će na kraju da pobedi ljubav - uplašeno govori za Blic Jelisaveta.

Katarina i Indija 2007.

 

Princeza otkriva i šta će njena ćerka, inače američka glumica, prvo uraditi kada spasu Indiju.

- Katarina prvo mora da nađe pravog psihijatra za nju. Više nećemo biti tužne, sada smo u akciji. Mladi ljudi treba veoma da paze. To je isto kao i droga, neka svi budu oprezni jer sekti ima puno. Indija se sigurno nije drogirala, ali to je skoro pa isto -
iskrena je Jelisaveta za Blic.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram/Arhiva Hello