Nakon teških trenutaka najzad radost: Majkl Buble i Luisana Lopilato očekuju treće dete (video)

Nakon teških trenutaka najzad radost: Majkl Buble i Luisana Lopilato očekuju treće dete (video)

Autor: | 28/03/2018

0

Pevač Majkl Buble (42) i argentinska glumica Luisana Lopilato (30) su poslednje dve godine proživljavali teške trenutke jer se njihov sin Noa (4) borio s rakom jetre, a prošle godine su otkrili kako je pobedio bolest.

Par sada očekuje treće dete, a imaju i dvogodišnjeg sina Eliasa (2). Buble je srećnu vijest potvrdio nedavno na dodeli muzičke nagrade Juno u Vankuveru.

- Ups, opet smo to uradili. Moja supruga i ja očekujemo naše treće dete - ispričao je oduševljeni pevač koji će s glumicom dobiti ćerku. Američki mediji su su prošle nedelje pisali da Buble i Luisana očekuju ćerku.

 

- Kraj misterije. Sad znamo pol deteta. Glumica je otprilike u petom mesecu trudnoće - napisali su. Luisanin brat Dario (37), koji je takođe glumac, nije hteo da komentariše informaciju rekavši da će prepustiti sestri da objavi tu ekskluzivu.

 

Nasmejao se kada ga je voditelj na argentinskoj televiziji pitao da li je bilo teško glumici da odluči da postane opet majka posle Noine borbe sa rakom. Luisana je sama pre treće trudnoće rekla da bi želela da proširi porodicu.

- Htela bih da imam još jedno dete, jer je uloga majka najbolja u životu - istakla je glumica. Dodala je kako bi volela da ima veliku porodicu od 20 dece, ali njeno telo to ne bi moglo da podnese. Luisana i Buble su se venčali 2011., a u novembru 2016. su objavili da njihov sin Noa boluje od raka jetre.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti