Džeremi Miks i Kloi Grin: Najseksi zatvorenik čeka dete sa bogatom naslednicom

Džeremi Miks i Kloi Grin: Najseksi zatvorenik čeka dete sa bogatom naslednicom

Autor: | 28/03/2018

0

Američki model Džeremi Miks (33), poznatiji kao “najseksi zatvorenik na svetu” ima život dostojan filmskog scenarija. Kada je uhapšen njegova fotografija je osvanula na brojnim naslovnim stranama, a zbog atraktivnog izgleda žene su poludele za njim.

I modni agenti "snimili" su Džeremija na policijskim fotografijama, te je ubrzo nakon izlaska iz zatvora, prošetao modnom pistom na Nedelji mode u Njujorku, radeći reviju za dizajnera Filipa Plajna.

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on May 25, 2017 at 9:17am PDT


Kako to obično i biva, sa slavom stigao je i novac pa je seksi maneken zaboravio suprugu sa kojom je bio u braku osam godina i zamenio je bogatom britanskom naslednicom Kloi Grin.

A post shared by Chloe green (@chloegreen5) on Sep 14, 2017 at 12:38pm PDT

Da joj suprug nije veran, medicinska sestra Melisa (38) saznala je iz medija. Povređena,  predala je zahtev za razvod a gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila koliko je ova izdaja povredila

-Ceo život mi se u trenutku raspao. Šta da kažem deci? Ona su nevine žrtve, kao i ja. Moje srce je slomljeno. Brak mi nije bio savršen, ali dok se ovo nije dogodilo, mislila sam da ga možemo spasiti – rekla je ogorčena Melisa, dok se njen bivši uveliko baškario po jahtama i uživao u svim blagodetima bogatstva za kojim je toliko čeznuo.

A post shared by Chloe green (@chloegreen5) on Feb 6, 2018 at 9:52pm PST

Iako su mnogi verovali da će mu karma vratiti to što je Melisu ostavio na cedilu, po svoj prilici to se neće dogoditi.

Šta više, Džeremi je obezbedio svoje mesto u bogatoj porodici vlasnika lanca modnih prodavnica “Topshop" s obzirom da sa Kloi čeka dete, piše Us Weekly.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti