Neprepoznatljiva: Kristina Agilera bez šminke izgleda neverovatno, još mlađe i lepše

Neprepoznatljiva: Kristina Agilera bez šminke izgleda neverovatno, još mlađe i lepše

Autor: | 27/03/2018

0

Kristina Agilera, vlasnica velikih hitova poput 'Genie In A Bottle', 'Beautiful', 'Can't Hold Us Down' ili 'Dirrty', velika je obožavateljka ekstenzija, perika i dramatične šminke, pa je mnoge iznenadila pokazavši svoju prirodnu lepotu.

Plavokosa zvezda koja je na sceni od svoje 17 godine, nikad nije bila sklona prirodnom mejkapu i najčešće smo mogli da je vidimo s veštačkim trepavicama, jako naglašenim očima i usnama tako da je fotosešn za magazin Paper bio pravo iznenađenje.

- Uvek sam bila osoba koja voli da eksperimentiše sa šminkom i frizurama i da ulazim u različite uloge u spotovima. Ali, s druge strane, oslobađajući je osećaj biti u prirodnom izdanju - objašnjava Kristina Agilera.

Објава коју дели Christina Aguilera (@xtina) дана 26. Мар 2018. у 10:59 PDT

Pevačica je još kao devojčica nastupala u emisiji 'Mickey Mouse Club' sa danas velikim zvezdama Britni Spirs i Džastinom Timberlejkom, a gostovala je i u TV rijaliti šouu 'The Voice'.

Muzičarka je poznata po rasponu glasa od četiri oktave, mama je dvoje dece: sinčića Maksa i devojčice Samer koju je dobila sa verenikom Metjuom Ratlerom, piše tportal.

Објава коју дели Christina Aguilera (@xtina) дана 26. Мар 2018. у 11:24 PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti