Mira Adanja Polak: Sve što je moglo da se proda, prodala sam da bih mogla da uradim ono što me interesuje

Mira Adanja Polak: Sve što je moglo da se proda, prodala sam da bih mogla da uradim ono što me interesuje

Autor: | 26/03/2018

0

Novinarka i autorka velikog broj ekskluzivnih priča Mira Adanja Polak tokom gostovanja u jednoj emisiji, objasnila je da je mnogo puta u životu bila primorana da prodaje porodične antikvitete kako bi imala novca da uradi intervju.

Sarađivala je sa najznačajnim ličnostima 20. veka. Na pitanje voditelja da li je tačna informacija da je prodavala aktiviktete iz kuće, ona je odgovorila.

- Roditeljske kuće mislite? Od 1992. godine nije ostalo ništa da se proda. Uglavnom sam sve što je moglo da se proda, prodala sam da bih mogla da otputujem i uradim ono što me interesuje. Vidite kada imate mogućnost da nešto snimite, vi nemate vremena da čekate neki potpis ili neko odluči, dođe i složi. Vi tada sedate na avion, odlazite i to uradite. Posle toga sedite, montirate i razmišljate kako ćete da napravite kvalitetan prilog - rekla je legendarna novinarka.

Iako je ovo priznanje izazvalo tužnu reakciju kod publike, sa druge strane, javnost je bila u prilici da shvati koliko je zapravo novinarka bila spremna da se muči i ulaže u svoju karijeru, a to se na kraju i isplatilo.

hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti