Danijela i Ela Dvornik se prisetile Borisa Dvornika: Kad deda zove, nema fizike!

Danijela i Ela Dvornik se prisetile Borisa Dvornika: Kad deda zove, nema fizike!

Autor: | 26/03/2018

0

Proteklog vikenda navršila se deseta godišnjica smrti legende domaćeg glumišta Borisa Dvornika. Na taj tužan dan njegove snaha Danijela i unuka Ela na društvenim mrežama prisetile su se voljenog svekra i dede.

Danijela je s pratiocima podelila jednu porodičnu anegdotu, a prenela ju je i Ela.

Boris Dvornik je pod stare dane svoje najbliže voleo da počasti kasnim telefonskim pozivima, a ponekad bi oni stigli i u nepredviđeno vreme. Jednom prilikom je tako zvao Elu dok je još bila u školi, a dao je i svoje mišljenje o fizici.

- Pape je imao običaj da nas zove na telefon i s nama priča satima u nebulozno vreme. Ponekad smo znali da ignorišemo pozive, ali bi onda zvao na mobilni sve, na Dinov, moj ili Elin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Elu na mobilni, koja je bila u školi na času fizike. Ela mu se nakon upornog zvanja, javila šapućući u slušalicu: Dida, ja sam u školi na času fizike, ne mogu s tobom da razgovaram! Dida: kad te dida zove, nema fizike! Ela: ali učiteljica će me izbaciti sa časa! Dida: ne može ona tebe izbaciti sa časa kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne zaj**aje! Ovo što ću ti reći je mnogo važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu, a? Ela: ajme dida....ne smem pričati!(šapće) Dida: reci na glas da te svi čuju, ko te voli najviše na svitu? Ela: Ti, dida! Dida: eeeee....tako je, to ne zaboravi, a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude zaje**vala reci joj da će dida doć u školu! I još nešto... Ela: šta? Dida: koji će ti bog fizika? - napisala je Danijela Dvornik na svom Instagram profilu.

Danijelini pratioci na Instagramu naravno, nisu krili oduševljenje pričom. 'Bravo dida!', 'Legenda', 'Jedan i jedini', 'Nema više od ovoga' i 'Maestralni Boris', neki su od komentara.

Boris Dvornik preminuo je 24. marta 2008. od srčanog udara, samo nekoliko meseci pre sina Dina Dvornika.

hellomagazin.rs/m.g.

Pročitajte još