Novo kraljevsko venčanje: Princeza Šarlota Kaziragi objavila veridbu sa Dimitrijem Rasamom

Novo kraljevsko venčanje: Princeza Šarlota Kaziragi objavila veridbu sa Dimitrijem Rasamom

Autor: | 25/03/2018

0

Na tradicionalnom balu ruža u Monaku okupio se društveni krem, kao i pripadnici porodice Grimaldi koja tom kneževinom vlada već osam vekova. Zvezde večeri bili su prelepa 31-godišnja Šarlot Kaziragi, deveta u redu za tron i njen izabranik, francuski producent Dimitri Rasam, koji su na suptilan način objavili veridbu.


Srećni par pozirao je fotografima s članovima kneževske porodice, među kojima su bili Šarlotina majka princeza Karolina od Monaka, brat Pjer Kaziragi i njegova supruga, italijanska aristokratkinja Beatris Kaziragi, kao i polusestra Aleksandra od Hanovera, koju je Karolina dobila u braku s princom Ernstom od Hanovera.

Šarlot Kaziragi je na Balu ruža koji se tradicionalno odražava u čast njene pokojne bake, legendarne holivudske glumice Grejs Keli, bila zvezda večeri zahvaljujući ne samo dijamantskom vereničkom prstenu koji je pokazala, već i dramatičnoj haljini koja je bila magnet za poglede.

Crna haljina jednostavnog kroja sve je samo ne obična zahvaljujući predimenzioniranom asimetričnom ukrasu od belog perja, a reč je o kreaciji modne kuće Saint Laurent iz najnovije kolekcije. Njena majka princeza Karolina od Monaka, kao i mlađa sestra, nosile su haljine s potpisom pariske modne kuće Chanel kao i mnogo godina do sada, budući da je Karl Lagerfeld službeni dizajner bala i dugogodišnji prijatelj porodice Kaziragi.

U crnoj večernjoj haljini zablistala je i plavokosa Beatris Kaziragi, supruga mlađeg brata Pjera, koja je nosila haljinu iz proljećne kolekcije Alberta Ferretti, ali i podstakla šuškanja o mogućoj trudnoći.

 

Čini se da će nova kraljevska svadbena zvona zazvoniti već u junu ove godine, nedugo nakon venčanja Megan Markl i princa Harija koje je zakazano za 19. maj. Šarlot Kaziragi je drugo po redu dete Karoline od Monaka, a dobila ju je u braku s italijanskim biznismenom Stefanom Kaziragijem koji je poginuo u nesreći s gliserom. Bavila se jahanjem i godinama je zaštitno lice modne kući Gucci, a iz vanbračne veze s poznatim francuskim komičarom marokanskog porekla Gadom Elmalehom ima četverogodišnjeg sina Rafaela.

Šarlot na prošlogodišnjem balu

 

S Elmalehom je bila u vezi od 2011. do 2015, a zadnjih godinu dana ljubavnu sreću pronašla je u 36-godišnjem francuskom producentu Dimitriju Rasamu, sinu poznate francuske glumice Karol Buke koja je svojevremeno bila i jedna od Bondovih devojaka, a godinama je bila zaštitno lice francuske modne kuće Chanel. Buke je Dimitrija dobila u braku s libanskim producentom Žan-Pjerom Rasamom koji je umro u 43. godini od predoziranja, kad su Dimitriju bile četiri godine.

 

Mladi par poznaje se veoma dugo budući da su im majke jako dobre prijateljice, a šuška se da će se venčanje održati na Siciliji gde francuska glumica ima prelepu vilu. Dimitri Rasam iz prethodnog braka s ruskom manekenkom Mašom Novoselovom s kojom ima šestogodišnju ćerku.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty