Kim Kardašijan obrisala sve komentare na nespretno fotošopiranu fotografiju

Kim Kardašijan obrisala sve komentare na nespretno fotošopiranu fotografiju

Autor: | 25/03/2018

0

Kim Kardašijan, kraljica rijalitija i sve bogatija zvezda koja je uz pomoć planetarno popularnog šoua koji prati život njene porodice, svakodnevno postavlja fotografije na svoj Instagram nalog, te uz malo filtera i malo fotošopa izgleda sjajno...

Ipak, postavila je vrlo čudnu fotografiju na kojoj je deformisala ivičnjak, "skupila" automobil, pa se to "skupljanje" prenelo i na njene zamašne obline, menjala boju jakne... tako da je kranji rezultat bio zaista smešan, jer, Kim očigledno zaboravlja da ta ista, samo neobrađena fotografija, za samo par sekundi osvane na društvenim mrežama.

Ispod posta su se ređali negativni komentari i poruke da bi zaista trebala da se mane "igranja" sa fotošopom, a onda je Kim odlučila da ih sve izbriše i zabrani postavljanje istih ispod posta.

Očigledno da joj komentari smetaju, a posebno jer su joj fanovi poručili da prestane da nosi biciklističke pantalonice, jer, iako su iz najnovije kolekcije njeog supruga Kanjea Vesta, nikada se neće ponovo vratiti u modu.

Žene ih jednostavno više ne vole...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još

Najnovije vesti