Ana Pendić hitno operisana: Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo

Ana Pendić hitno operisana: Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo

Autor: | 25/03/2018

0

Voditeljka Ana Pendić mesecima je trpela jake bolove, a nakon što je magnentna rezonanca pokazala da boluje od teškog oblika diskus hernije morala je hitno na operaciju. Ana je operisana u utorak i u petak je puštena na kućno lečenje.

- Dva meseca sam trpela jake bolove. Pre nedelju dana stanje mi se drastično pogoršalo i nakon nove magnetne rezonance, nalaz je bio težak oblik diskus hernije uz komplikacije. Hitno sam operisana na Klinici za neurohirurgiju i beskrajno sam zahvalana doktoru Voji Bogosavljeviću jer me je bukvalno vratio u život. Nažalost tek kada je kasno shvatimo da je zdravlje ipak najvažnije. Čuvajte sebe i vidimo se za mesec dana na malim ekranima - poručila je Ana, koja je pored brige o svom zdravstvenom stanju imala strah kako će ćerka Sara reagovati što je nema kod kuće.

- Najteže mi je bilo jer nisam znala kako će Sara da reaguje. Ovo je prvi put da smo se ovoliko razdvojile, a pogotovo zbog povoda. Porodica se trudila da je dodatno animira, pa je junački izdržala. Sada smo zajedno pa je sve lakše - kaže Pendićeva koja ima samo reči hvale za doktore i medicinske sestre koji su brinuli o njoj sve ovo vreme.

- Nemam dovoljno reči hvale za doktore i sestre koji rade u državnim institucijama u jako lošim uslovima i za malo novca. Odgovorni su za živote ljudi i pored svega toga nađu dovoljno snage i osmeha za pacijente - ističe voditeljka za Blic i savetuje sve ljude koji imaju slične probleme da ne čekaju da odu na pregled već da preventivno reaguju.

- Ne čekajte da bolovi postanu nepodnošljivi, vodite računa o zdravlju jer ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo.

Kako navodi pomenuti list, Ana koja je pre problema sa kičmom vodila emisiju “Paparaco lov”, ponovo se vraća radnim obavezama za mesec dana do kada doktori očekuju da će potpuno ozdraviti.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva