Iva Štrljić: Uloga u "Šifri Despot" mi je veoma značajna jer sam se vratila serijama

Iva Štrljić: Uloga u "Šifri Despot" mi je veoma značajna jer sam se vratila serijama

Autor: | 24/03/2018

0


Glumica Iva Štrljić, koja u seriji Radoša Bajića "Šifra Despot" igra Marsu, kaže da, za razliku od svoje junakinje, nije spremna da gazi sve pred sobom da bi došla do cilja!

Ona ističe da se nada da će njena rola ostati i u drugoj sezoni ove komedije TV Pink.


- Nas dve smo različite. Marsa u svemu vidi samo mogućnost za novi biznis. Prvo radi u nevladinoj organizaciji, a posle uplivava u estradne vode. Bitno joj je samo kakav utisak ostavlja na okolinu. Uvek ima neki veliki plan kako da zaradi novac, ali je brljiva u ambiciji, jer vidi isključivo cilj. Zajednički nam je samo brzi hod. Mene čak unervozi kada neko hoda sporo, pa na ulici stalno pretičem ljude - osvrće se Štrljićeva na svoju novu ulogu.

Ivi je ovo prva saradnja sa rediteljem Radošem Bajićem, za kog kaže da je profesionalac sa velikim srcem.


- Posle serije "Folk", godinama nisam igrala na televiziji i bila sam tužna zbog toga. U međuvremenu sam napisala tri knjige, igrala u pozorištu, radim kao voditelj, borim se za sebe na svoj način. Poziv od Radoša da igram u "Šifri Despot" bio mi je veoma značajan, jer sam se vratila serijama. Oduševljena sam njegovom ljudskošću i odnosom prema saradnicima - objašnjava glumica.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: iva štrljić