Mila Kunis : Žene su pametnije od muškaraca, imam dokaze u dva različita ljudska bića koja sam stvorila

Mila Kunis : Žene su pametnije od muškaraca, imam dokaze u dva različita ljudska bića koja sam stvorila

Autor: | 23/03/2018

0


Glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer često oduševe svoje obožavaoce jer se ne ustručavaju da podele svoja svakodnevna iskustva sa decom. Upravo zbog  toga mnogi ih smatraju jednim od najpristupačnijih holivudskih parova. Bez ikakve zadrške govore o svojoj vezi, o ljubavi prema rijalitijima, ali i svim izazovima roditeljstva sa kojima su se susreli.

A post shared by Wanest! (@wanestyt) on Mar 8, 2018 at 1:37pm PST


Najpre su krajem prošle godine otkrili kako svoju decu pokušavaju da vaspitavaju normalno, a ne u luksuzu koji im je dostupan te da im ne kupuju božićne poklone, a sada je Mila Kunis progovorila o tome koliko su trogodišnjaVajat i 15-mesečni Dimitri različiti .


Glumica je  gostovala u šou  Elen Dedženeris kako bi predstavila  svoj novi film "The Spy Who Dumped Me", a razgovor je, očekivano otišao dalje od njihovog filma.  Na pitanje jesu li joj deca imalo slična, glumica je priznala da su zapravo potpuna suprotnost, te da je očigledno kako je sin mnogo usporeniji i opušteniji od ćerke.


- Neverovatno su različiti. On je poput lenjivca. Prekrasan je i volim ga - jer će jednog dana videti ovo i pitati se zašto sam to rekla - ali žene su pametnije od muškaraca i ja imam dokaze u dva različita ljudska bića koja sam stvorila. Devojčice su fokusirane na stvari, dok su dečaci jako opušteni, samo idu kroz život. Vajat jasno kaže šta želi, dok Dimitri proizvodi zvukove i očekuje da razumeš šta želi. Stvarno je velika razlika - izjavila je Mila Kunis, a na račun njenog sina našalila se i voditeljka Elen i priznala kako nikada nije videla Dimitrija kako hoda te da je za to kriv Ešton koji ga stalno nosi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash/Instagram
Tagovi:

Najnovije vesti