Jelena Perčin o vezi sa Momčilom Otaševićem: Bili smo dobri prijatelji, uhvatio me na prepad

Jelena Perčin o vezi sa Momčilom Otaševićem: Bili smo dobri prijatelji, uhvatio me na prepad

Autor: | 23/03/2018

0


Vest da će glumački par Jelena Perčin Momčilo Otašević uskoro postati roditelji, već nedeljama zaokuplja pažnju javnosti. O Jeleninoj trudnoći počelo je da se šuška nakon što se sa svojim izabranikom pojavila na jednom događaju u Hrvatskoj, kada joj se ispod haljine nazirao trudnički stomačić.

Jelena i Momčilo  su u vezi  tri godine, a glumica je za "In Magazin" otkrila zašto se zaljubila u 10 godina mlađeg kolegu.

- Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovek ne može doći sa njim u konflikt. Ja sa njim ne mogu da se  posvađam. To je divno - objasnila je Jelena i dodala da je Momčilova vedrina "zarazna".

A post shared by Buro 24/7 Croatia (@buro247hr) on Dec 21, 2014 at 5:04am PST


Par se upoznao na snimanju serije "Zora Dubrovačka" a Jelena se prisetila njihovog prvog susreta.

- Sećam se kada je dolazio na audiciju. Bio je mladolik pa sam ga pitala 'Koliko ti imaš godina, koje si godište' - rekla je glumica koja se iznenadila kada je Momčilo odgovorio da je devedeseto godište.


Ipak, kaže da se razlika u godina među njima ne oseti jer, tvrdi, Otašević ima neku zrelost u sebi.

A post shared by Buro 24/7 Croatia (@buro247hr) on Feb 11, 2015 at 8:33am PST


- Stvarno smo bili dobri prijatelji i dosta smo se družili. Jako smo puno razgovarali. Uhvatio me na prepad. Da sam imala prostora da mislim, ne bismo bili tu gde jesmo - istakla je glumica koja ima ćerku  Lotu (9) s bivšim mužem ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Hellomagazin.rs Printscreen/PIXSELL

Najnovije vesti