Dragan Bjelogrlić režirao spot sa našim fudbalerima: Na mene su ostavili veliki utisak, verujem da će dati sve od sebe

Dragan Bjelogrlić režirao spot sa našim fudbalerima: Na mene su ostavili veliki utisak, verujem da će dati sve od sebe

Autor: | 22/03/2018

0

Naš poznati režiser i glumac Dragan Bjelogrlić je snimao materijal za televizijski spot kojim će Fudbalski savez Srbije i sponzori pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Na samom snimanju je vladala veoma pozitivna atmosfera, a glavni akteri spota bili su reprezentativci Srbije koji su oduševljeni saradnjom sa Bjelogrlićem.

- Bilo je zabavno, interesantno, potpuno novo iskustvo za nas - rekli su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Pred Bjelinim objektivom fudbaleri su bili vidno raspoloženi i pre svega zahvalni na podršci koju dobijaju od navijača.

- Daćemo sve od sebe. Neka navijaju za nas - poručio je Nemanja Matić.

- Čast nam je bila da sarađujemo sa Draganom Bjelogrlićem i verujem da će TV spot bili odličan. Nadam se da će navijači biti uz nas u ovim preostalim utakmicama na samom prvenstvu. Odradili smo jedan dobar posao plasirajući se na Mundijal i jako nam je bitna podrška navijača - potvrđuje Adem Ljajić.

Televizijski spot predstavlja Bjelogrlićev prvenac kada je reč o ovoj vrsti formata, ali svakako nije njegov prvi projekat sa fudbalskom tematikom.

- Naši fudbaleri su divni momci. Na mene su ostavili veliki utisak. Verujem da će dati sve od sebe igrajuću za našu reprezentaciju i to mogu iz ovog iskustva da garantujem. Navijačima poručujem da ih bodre svim srcem jer mislim da ova generacija to zaslužuje - rekao je Bjelogrlić.

 

hellomagazin.rs Fudbalski savez Srbije/Promo