Stiven Spilberg ne odustaje od svog heroja: Harison Ford po peti put Indijana Džons (video)

Stiven Spilberg ne odustaje od svog heroja: Harison Ford po peti put Indijana Džons (video)

Autor: | 21/03/2018

0

Stiven Spilberg potvrdio je da će peti nastavak serijala o Indijani Džonsu početi da se snima sledeće godine u Velikoj Britaniji, a ulogu čuvenog arheologa avanturiste ponovo će igrati Harison Ford.

Spilberg je ovu vest otkrio u govoru koji je održao na dodeli nagrada Empajer u Londonu gde mu je uručeno priznanje "Legenda našeg vremena".

- S obzirom na dugu klupu talenata u Velikoj Britaniji, dolazak u ovu zemlju se uvek isplati. Glumci, tehničari, stolari, električari i vozači – svi oni su mi pomogli da pravim filmove i nastaviće kada se vratim u aprilu da upravo ovde snimam peti deo o Indijani Džonsu - rekao je Spilberg, prenose mediji u Londonu.

 

Sedamdesetšestogodišnji Harison Ford će još jednom ponoviti svoju najčuveniju ulogu kojom je debitovao 1981. godine.

Premijera petog nastavka planirana je za jul 2020. godine.

Producenti filma ce biti Katlin Kenedi i Frank Maršal, a scenario je napisao Dejvid Kep koji je sa Spilbergom radio u serijalu o Indijani Džonsu i filmu "Park iz doba Jure".

Studio Dizni, koji je vlasnik prava na ovu filmsku franšizu, ranije je najavio da peti nastavak neće biti i poslednji u serijalu, ali se Ford i Spilberg u njega više neće vraćati.

hellomagazin.rs Guliver/Getty